Gott nytt år!



Snart är det ett nytt år då, 2010. Året som har gått har varit för det mesta ett bra år. Nya fina vänner och massa annat mys. Tack till alla som gjorde år 2009 så bra!

Gott nytt år!

I'm with you





Tänk att man stressar så himla mycket innan jul, med julklappar och mat och allting. Och sedan tar julen slut på en dag. Jag är ganska slutkörd efter gårdagen, ändå så var det en ovanligt lugn jul! Jag har i alla fått massa fina julklappar i år! Nu har jag resten av mellandagarna planerade med att träffa släktingar och en tripp till Stockholm.



pillutta dig!





På bilderna ovan kan ni se mig och min fina vän frida som skuttar och dansar, det var i Gamleby när resten av flickorna satt och kollade på bonde söker fru!

puss!


hjärta







(håkan hellström konsert 1 november 2008)


nu och inte sen





Det har hänt mycket sedan förra gången jag skrev. Första snön har kommit och jag har gjort en hel del smycken som ni kanske ser på bilderna här över. 1 armband 2 halsband och 1 par örhängen. Jag gjorde 2 halsband till men dom är julklappar så dom får ni inte se! Nu är det bara 2 dagar kvar till jag har jullov. Vilket är riktigt skönt. Känner mig faktiskt värd av ett lov nu efter att ha pluggat så himla mycket den här terminen!


RSS 2.0