om att flyga högt över molnen.





Jag älskar att sitta och kolla ner från ett flygplan, allt ser ut som en miniatyr värld som någon har byggt av lera eller något.

Jag har nu landat i sverige igen. Som ner kastad i någon slags bubbla jag inte riktigt känner till längre. Jag känner mig lycklig men samtidigt förvirrad. Jag tänker för mycket och agerar för lite. Malta var helt underbart men en vecka kändes alldelles för kort men samtidigt alldeles för långt då jag saknade mina vänner så himla mycket. Men nu har jag kramat om dem och pussat lite på dem så nu mår jag bättre igen. För nu ska jag kämpa mig igenom de sista veckorna i skolan för att sedan få frihet igen. Detta inlägg blev väldigt ostruktrurerat, mest för att det är så jag känner mig just nu.

if you never tried you will never know.

Vänner, jag tar nu mitt pick och pack och åker till Malta i en vecka. Förvänta er en något mer solbrun men framförallt glad sara när jag kommer hem igen. Ha ett fint lov, puss! ♥

river en vacker dröm










går inte att beskriva med ord, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ♥

För det är så jag säger det, ni är det finaste jag vet.





Jag har världens finaste vänner och jag älskar dom såhäääääääääääär mycket.

håkan hellström ♥


bild från min första håkan konsert hösten 2008.

PÅ LÖRDAG SKA JAG OCH LILJA SE HÅKAN HELLSTRÖM I NORRKÖPING! HAR VÄNTAT PÅ DENNA DAG SEDAN I HÖSTAS, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

en helt vanlig fast ovanlig fredag


Jag slutade skolan ganska tidigt och begav mig hem på min cykel i strålande solsken som sedan blev till regn, typiskt aprilväder.


Jag firade att det var fredag genom att äta massor av fika, typiskt mig.




Sedan tog jag min cykel och begav mig hem till moa där hon, helene och emma var. Vi åt laxpasta och myste.




Sedan begav vi oss till teatern där världens bästaste lilja spelade. Och självklart var det lika fint som vanligt.



Och sedan satt vi där hela kvällen och lyssnade på mycket bra musik, t.ex. Slow show ovan.


Sedan fick jag en hjärtballong som hade en tendens att flyga iväg, så jag har fått springa efter och fånga den ett antal gånger! Vi sov hemma hos moa och hade det väldigt mysigt. På morgonen vaknade jag av att moas katt kröp under liljas täcke och lilja sa "nej mjao, nej". Jag har nog aldrig i mitt liv vaknat på ett sådant fint sett. tihi! Nu är det dax att premiär grilla! Ha en fin kväll vänner, puss!

På en betonglagd äng stod vi











I tisdags fyllde världens bästa erik 16 år. Det firade vi med dansande vid ån och kladdkaka i liljas rum. Jag har så himla fina vänner att man får värsta lyckoruset bara av att tänka på hur underbara dom är. Jag älskar er alla finisar. Pussssss ♥


it just takes some time





Motvinden påväg hem kändes inte lika jobbig idag och jag kunde helt enkelt inte sluta le.

Si tout était complètement différent, que serions-nous alors?





hej, idag är jag glad. hejdå.

Jag krattar löven kring mitt hjärtas grav





några bilder från rockkarusellen i fredags.

Nu är det måndag igen och jag är peppad på en ny vecka! Min skoldag är kort och kommer mest bestå utav promenader till diverse ställen. Måndagspromenader är det enda sättet för mig att avreagera mig och skrika. Mest för att jag är bra på det. Nu köttar vi sönder, puss!

nous sommes tout et de rien.






Jag bakar och inväntar en vän, ha en trevlig lördagskväll! ♥


en fredags eftermiddag.





Det är när man får perspektiv på saker man inser hur bra man har det.

det bästa av allt.






Jag har haft världens värdaste dygn. Jag har gått vilse i världens minsta stad, lyssnat på väldigt bra musik som inte går att sitta still till, suttit på en buss med världens finaste vän och konstaterat att man nog inte kunde må mycket bättre, kollat på en väldigt fin film som gav en perspektiv på saker och ting, gjort en väldigt fin frisyr på mig själv, cyklat lite för snabbt, druckit te och ätit bullar till lunch och kommit fram till att erik helt enkelt är en köttig person. Jag älskar mitt liv.

här kommer lyckan




Nu ska jag bege mig till oxelösund för att se och lyssna på den sista rockkarusellen. Sedan ska min fina helene sova hos mig. Det blir mycket gosigt! Hoppas ni får en jätte fin fredagskväll. Pussar! ♥

RSS 2.0