regnmoln brukade jaga mig


source

hej vänner! jag har varit extremt frånvarandes här på senaste tiden. jag har ibland försökt skriva ett inlägg men allt har hamnat i utkast-mappen, allt kändes fel. Men nu är jag tillbaka på fötterna igen, ja det är höst. ja, det är snart vinter men det finns så himla mycket fina saker just nu som jag måste fokusera på. här kommer allt jag är lycklig över för tillfället:

♥ jag bakar världens godaste bröd som jag föräter mig på ♥ camwow på rasterna ♥ löven har en fin färg ♥ imorgon får jag höstlov (!) ♥ på måndag åker jag till huvudstaden med Lovs ♥ jag ska ha den traditionella sy-övernattningen med helene ♥ göra egen tortelini och gosa med Lilja ♥ denna vecka har varit ganska lugn, pluggmässigt ♥ jag pratar konstant franska med alla, oavsett om dom kan det eller inte bara för att jag älskar det språket ♥ spökbollsturnering med skolan i ninja utklädnad imorgon ♥ världens bästa vänner ♥ syster bjussar på godis ♥ jag har köpt ett rosabandet-band ♥ nya artister släppta till peace & love ♥ två av världens bästa vänner har äntligen fått börja på sina dröm skolor ♥ äter mycket vegetariskt för att det är miljövänligt, höstigt och helt underbart gott ♥ om ett par veckar ska jag sova över med klassen på skolan, köra mörker kurragömma, äta tårta och kolla på film ♥ om en månad är det advent ♥ om mindre än två månader är det julafton ♥ jag har en kladdkaka som står i ugnen just denna minut ♥ kollar på så många fina och inspirerande bloggar ♥ jag går runt i min nya favorit duffel dagarna i enda ♥ lova kommer snart hit för att sova här över natten ♥ det kommer en sommar efter denna vinter.

hej lycka, kul att se dig!


life


feuilles, vélo, ciel, automne, jaune, rires sur un banc.









har spenderat världens finaste eftermiddag med min lovs. ikväll väntar två burkar B&J's, Amelie de Montmartre och Svinalängorna och mängder med gos! Dags att fira att det äntligen är helg. Ha en fin fredagskväll, pussar! ♥

Tu me manques de plus en plus chaque jour




Jag saknar dig mer och mer för varje dag. Jag saknar att vara med dig i skolan, jag saknar att vara med dig varje dag, jag saknar att äta choklad och bullar med dig på fredagar. Jag saknar att sova över med dig varje helg och jag saknar att skratta med dig. Jag saknar hela dig. Min fina bäbis.

je ne défaire rien



sådär lagom söndagsseg idag. äta, plugga, träna, sova tjoho!

utnyttjar friheten



Mumford & Sons


Med blandade känslor sitter jag här denna fredagseftermiddag. Denna vecka har varit extremt jobbig och tärt på mig mer än någonsin tidigare. Nu vet jag att oavsett hur strukturerad och ordningsam jag än är klarar jag inte av hur mycket som helst. Ständiga aktiviteter och skola till halv 5, konstant plugg på kvällarna och ingen tid över till att ens reflektera över om jag lever går helt enkelt inte. Min hjärna sprängs, exploderas och jag bryter ihop.

Måste hitta något sorts system för hur jag ska orka detta. För det kommer gå. Måste tillåta mig själv att andas och tänka. Göra sånt som jag älskar att göra, läsa, lyssna på musik, skriva. Måste tillåta mig själv att leva.

Jag kan inte ständigt gå runt och tänka på alla andra och hur dom mår, måste tillåta mig själv att tänka på mig också.

När jag skulle hem från skolan idag promenerade jag med cykeln istället för att cykla, utnyttjade frihetskänslan bara för att jag visste att jag kunde. Sparkade i löven, kollade på vatten som forsade i ån och kände mig ensam. Kände att ingen någonsin kommer förstå hur jag känner.

Denna fredagskväll ska spendaras med att gå runt i myskläder, äta godis och vindruvor, kolla på håkan hellströms dokumentär på svt 2 och lyssna på Mumford & sons och njuta av att det är just fredag. Men imorgon är en dag och då ska jag ta tag i allt, men inte idag.

När ska vi göra mod av sorgen och börja agera



Jag har konstant kortslutning i hjärnan, pluggar alldelles förmycket, har huvudvärk och går runt i mjukiskläder. Med det avslutar jag denna onsdag. Hoppas ni mår bättre. puss! 


RSS 2.0