get around the world




Nu åker jag och min knäppa men fina syster iväg till västkusten i 2 veckor. Det blir besök i strömstad och sedan till göteborg för att träffa en annan fin vän. Jag har föresten klippt mig, det ser ni på bilderna över om ni är lite uppmärksamma. 12 cm rök, och det känns väldigt bra.

Ha det bra fina vänner, puss <3


forever is a long, long time







Tänkte det skulle vara lite roligt att lägga upp lite gamla bilder på lite olika outfits som jag hade på mig under 2008 & 2009.

En del fina, en del mindre fina.


orden känns tomma så det känns inte som någon idé att skriva men här kommer en snabb uppdatering av livet.

Oskar var grym, väldigt grym faktiskt. Salem lika så. Nu är det nybakade chokladbollar och täcket framför någon romantisk och fin film som gäller! De senaste dagarna har jag levt på oboy, så himla gott. älskar personen som uppfann det, mums.


dancing



just nu sitter jag och pepp lyssnar på oskar linnros och salem al fakir för om några timmar står jag om min kära syster på skansen och kollar på dom. kommer bli grymt!

puss


Good morning sweetheart



can you read my mind?




jag och min knäppa syster.

det ser ut som om jag har någon slags flytförmåga på bilderna, det har jag dock inte bara en stark syster. Idag har jag legat ute och solat i trädgården, varit ute och sprungigt och nu ska jag snart ta och äta lite lunch, magen kurrar.

pussssss.

hjärtat mitt




nu har min fina vän helene äntligen kommit hem från frankrike och det tackar vi för! träffade henne igår och sov över och vi hade det väldigt mysigt. dock blev det inga foton så ni får nöja er med lite bilder tagna för ett antal månader sen.

jag har slängt ihop en liten spotify lista för eran skull, hoppas ni gillar den :)
puss & kram <-- länken blir vit men klicka där, det funkar :)

B&J's




så här galet lycklig blev jag när jag fick gå in på B&J's glasscafé och äta en 5 kulors glass tillsammans med lilja. man fick blanda vilka smaker man ville och vi valde cookie dough, fish food, chocolate fudge brownie, mango berry swirl och mint chocolate chunk. mums x 100000 ♥

från och med du




ungefär såhär har min helg sett ut. bad och sol + mycket jordgubbar. nu är det en ny vecka och jag sitter ensam hemma i pyjamas och vägrar göra mig i ordning. har ändå inget viktigt att göra idag. puss

queensway, london, uk



Nu är jag hemkommen från london med nya fina kläder och en hel del minnen i bagaget. Vi har shoppat, åkt london eye, varit på starbucks bara för att och myst runt allmänt.


RSS 2.0