killing is now shame, it's just a way to eclipse hate




Igår hade vi plojfoto i skolan och jag tog tillfället i akt och klädde ut mig till fransman. Kände mig väldigt bekväm i detta och längtade ihjäl mig hela dagen tills kortet var taget och jag äntligen fick äta upp min baugette, nom nom! Liksom gårdagen har även denna dag varit mycket fin. Ätit glass med hallon med finaste vännerna och cyklat hem i total lycka. Nu ska jag läsa, sov sött! puss ♥

I know it doesn't make sence, but still.


mina finaste!

Just nu befinner jag mig hemma hos helene tillsammans med henne och lilja på en spontan sleep-over. Så himla underbart! Vi ska gosa, förhoppningsvis dricka världens godaste blåbärste och lyssna på musik. Älskar mina flickor så himla mycket. De är så himla bäst! Ha en ultimat kväll mina vänner, peace out!



en dag kommer jag och du verkligen bli gamla, men jag älskar dig nu.



världens sötaste katt som jag önskar jag inte var allergisk mot.

Denna dag blev väldigt bra tillslut och jag är väldigt glad. Mest för ingenting. Yay!

A generation lost in pace




MUMS! Nu cyklar jag iväg och tränar bort all min överskottsenergi, laddar med the ark! pusssar ♥

vårtecken!







Såhär ser våra rabatter ut, underbart våriga och fina!

mina nya bebisar.





Jag har precis fått ett par nya converse och här ovan kan man se skillnaden mellan mina gamla och nya. Väldigt stor skillnad, inom ett år kommer mina nya se exakt likadana ut, tihi!

Det är värt att kallas idiot om det är priset för att gå sin egen väg och göra det som känns rätt i hjärtat.







Bilderna är från i fredags då jag, helene, moa och emma åt våfflor och kollade på fina filmer. Det var super mysigt och på morgonen efter ville jag inte åka hem. Dessa tjejor är så himla fina helt enkelt! pussar ♥


Now I wanna dance the night away




Idag är det fredag och jag har planerat mys&filmkväll med tre helt underbara tjejor. Det ska bli mycket mysigt. Hoppas ni får en fin kväll, pussar!

our hearts will lead us to the only one





Jag blev super lycklig när jag cyklade hem idag och fick se massor av fin videung. Våren är här!

fear no darkness





Vad lycklig man blir av att prata med min finaste i över en timme i telefonen såhär på kvällskvisten. Det gjorde min kväll kan man säga. Annars har jag bakat chokladmuffins och lyssnat på bra musik.

i heard their call, but i want fallow.











Käranån, vilken fin dag det är idag. Solen har skinit som bara den och termometern har visat 15 plusgrader. Jag njöt av denna värme under lunchen tillsammans med världens finaste vänner och på eftermiddagen cyklade jag hem utan jacka. Nu är det riktig vår och jag är så himla lycklig, kan inte sluta le! Njut av det fina vädret nu, puss ♥


När du blundar tittar jag.






några finisar från en bok jag läser just nu - när du kollar blundar jag.

vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till



mest bara för att.

why should it be so bad to be bad when it's so hard to be anything at all?





jag sitter och äter nötter och tänker att denna helg gick väldigt fort. jag saknar också min finis ovan. ha en mysig söndagskväll!


I do asure you that I do adore you



ovan är min fina trädkramarvän lilja!

there's something on my mind




kände mig galet fin i helenes halsband som jag lånade härom dagen, gjorde lite ont i hjärtat att lämna tillbaka det igen.

jag ville inte börja detta inlägg med att skriva "idag är det lördag" för det känns som alla mina inlägg börjar så. men idag är det faktiskt lördag. och jag sitter själv och kollar ut genom fönstret för månen är så himla fin idag, jag var på min cykeltur hem i mörkret tvungen att stanna upp för att bara kolla lite grann. för att det var så fint. nu ska jag äta frukt, för det är gott. ha det gosigt, puss ♥

vi skulle stjäla allt och slänga bort det igen





emma är hemkommen och det firades med B&J's. UNDERBART! imorgon är det fredag och jag ska kötta järnet i skolan innan den efterlängtade helgen. sov sött, puss ♥

ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nått som tar mig någonstans.






saknar allting som har med sommar och värme att göra.

JAg vet inte vem jag är men jag vet att jag är din





idag är det torsdag, jag har varvat plugg med choklad i skolan och spelat the ark på musiken. Om några timmar anländer min efterlängtade syster på flygplatsen efter att spenderat ett tag i spanien. längtar! ha det fint!

Som ett hjärta som vägrar sluta slå


min bild till vårat bildprojekt i skolan.

idag är det tisdag och jag är ganska glad.

and that's how it is.


det är måndag och jag är glad. Lyssnar på The Ark, äter smarties och varvar att skissa på en bild och spela gitarr. underbart! från och med imorgon och framåt kommer dom mest stressade veckorna i skolan. men efter detta extrema stressande är det inte långt kvar till sommarlovet och jag längtar som bara den. pussar!


I know we were both to young










världens finaste helg har precis tagit slut och idag är det tillbaka till skolan som gäller. puss ♥

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah





aaaah! det är vår nu, på riktigt! jag har vårjacka på mig och idag ska jag för andra gången detta år cykla! lycklig tjej!

jag går inte isär när jag går med dig.


kvällen har spenderats med min underbart fina helene som helt enkelt är bäst i världen. vi har lyssnat på diverse band och myst. imorgon blir det konstutställning, fotografering och övernattning med erik, lilja och helene. mys!

A chaque pas, je me souviens




såhär blå och fin var himlen idag. jag tror våren är påväg och jag är underbart lycklig. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min underbart bra bok som inte alls har många sidor kvar. sov sött, puss ♥

tvåhundra




mitt tvåhundrade inlägg, värt att fira tycker jag!

There's a million empty and there's one for real




bilder från nästan exakt ett år sen.

idag var en väldigt fin dag, mest för att jag har världens finaste vänner och för att solen sken. alla var glada och det firade vi med mysigheter hemma hos lilja med b&j's (!) mm. det är mars och jag är underbart lycklig!

andra mars


idag känns det som om våren har börjat. solen har skinigt och snön börjat smällta, detta resulterar i en lycklig sara!

RSS 2.0