someday



Det finns så himla mycket jag skulle vilja skriva just nu men tankarna har fastnat i huvudet och vägrar förvandla sig till ord på en datorskräm. Så medan jag väntar på att det ska återgå till det normala kan jag tipsa om mina fem absoluta favoritbloggar: elsa billgrenniotillfemfloraemmylinnea och emma watson.

Ha det fint! pussar


sommaren snurrar fort.

nu ska vi ta oss en titt på min sommar. detta kommer antagligen bli världshistoriens längsta blogginlägg så för att inte tråka ut er allt för mycket kan ni ta och lyssna på min spotifylista nedan.

saras augustimys



sommarens första riktiga fotografering ute på landet tillsammans med emma.


finaste helene fyllde 16 och det firade vi såklart med dunder och brak!




sedan kom dagen vi alla hade väntat på, vi fick sommarlov.



en dag satte jag och helene oss på ett tåg till norrköping där vi spenderade dagen.





detta var dagen lilja och jag sa "det är dags att sluta sitta och vänta på de perfekta sommardagarna när man kan göra de allra mest mulniga till de bästa" så vi slängde oss upp på cyklarna och trampade iväg till tjuvholmen och myste.



ännu mera mys på liljas landställe.


jag fyllde 16 år, tjoho!



vi hade en fin sommarkväll i hamnen med många underbara vänner.



jag åt ett flertal gånger glass i hamnen med helene, nomnom.




midsommarfirandes utanför norrtälje.




spenderade en dag i stockholm med mamma.


sedan kom dagen vi alla hade längtat efter i månader. det var den 28 juni och vi satt i bilen påväg upp mot borlänge och peace&love.

















en hejdundrans massa fred och kärlek.







jag åkte en sväng till tallin tillsammans med släkten.




jag tog på mig min favorit bananklänning och träffade helene för att ha picknick.




jag åkte två gånger till kalmar varav den ena för att jobba.



vi åkte till mitt efterlängtade västkusten och njöt av fina sommardagar.





jag tog igen förlorade sommardagar med lilja och vi besökte bland annat typ en festival hemma i nyköping.

tack så otroligt mycket alla fina vänner och släktingar för en otroligt fin sommar som alltid kommer finnas kvar i hjärtat. och tack alla ni som lyckades ta er igenom detta världslånga inlägg, ni är guld värda!

home is wherever i'm with you





Snygg syster man har alltså!

En gång trodde också jag, jag kunde klara mig ensam.





Bestämde mig för att redigera ovanstående bilder i svart-vitt bara för att jag aldrig gör det i vanliga fall.

A moment, a love, a dream, a laugh, a kiss, a cry, our rights, our wrongs.


lycka i glassform.

Efter en lång dusch och 9 timmars sömn känner jag mig som en människa igen. Mina känslor har åkt bergodalbana i fyra dagar och det var så himla skönt att komma hem igen. Men ändå har jag fått massvis av fina minnen och nya härliga vänner som jag ser fram emot att spendera mina 3 närmaste år med. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag går på gymnasiet. Herregud vad tiden går fort.

Jag ska slåss i dina kvarter, gata upp gata ner.




pretty folks never lose their temper, now don't you know smiling keeps you young.














En sammanfattning från dagens typ en festival här i nyköping.

Idag har jag befunnit
mig på typ en festival för att främst för att kolla på lilja men även många andra bra band. Ovan ser ni Oscar af Klercker, LILJA, Super Hot Giant alien, Slow Show och The supersonic. Nu ska jag sova, är super trött. Vi höres imorgon.

i wish you could be a little more like me




Hej vänner. När jag har lyst med min frånvaro här på bloggen har jag njutigt av de sista dagarna på sommarlovet. För även om vi vill eller inte börjar sommaren lida mot sitt slut och det är dags att börja skolan igen, dock i en ny skola för min del. Hoppas ni har haft det fint! puss ♥


på andra sidan sverige



Efter en dag i skolan beger vi oss nu till västkusten för att lära känna varandra och mysa. Kan ni förstå vad underbart att åka iväg med ungefär 125 andra personer man inte känner till andra sidan av sverige i fyra dagar? Jag är peppad men samtidigt lite pirrig. Jag kommer tillbaka igen på fredag kväll. Ha det fint fram tills dess.

pussar.

won't stop til it's over, won't stop til surrender






Nu är jag hemma från finaste västkusten. Det var väldigt blandade känslor när man packade ihop väskan och satte sig i bilen efter 4 underbara dagar i strålande solsken. Vi har haft det underbart och hunnit med allting vi ville göra, så jag är mer än nöjd! Nu beger jag mig snart in till stan för att träffa mina saknade vänner.

Till alla nyköpingsbor: Kom och kolla på min bästa vän lilja när hon spelar på stora scenen på torget idag 16.30! Ni kommer inte bli besvikna kan jag lova!

RSS 2.0