allmost lover



bilderna är från tidigare i somras.

idag har det varit en väldigt trevlig dag tycker jag. först var jag i skolan och sedan hemma hos helene tillsammans med madeleine för att öva inför hemkunskapen. nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och ätit äpple med keso mmmmm...

nu ska jag snart gå och lägga mig, är väldigt trött. godnatt!

det blev inget inlägg igår för jag somnade så tidigt, jag var så otroligt trött för en gång skull . nu ska jag snart sätta mig på cykeln och åka iväg till skolan.

vi hörs sen, puss ♥


lovelovelove












Här får ni resultatet av gårdagen. Jag var på världens finaste festival med världens finaste flickor. Super Hot Giant Alien spelade och jag tryckte min helt egen t-shirt bland annat. På bussen skrattade jag så jag ramlade av sätet tills jag sedan satte på min musik och kollade ut på stjärnhimlen (som tyvärr inte innehöll några stjärnor). Nu ska jag vräka i mig min ny bakade äppelkaka och njuta av de sista timmarna på helgen.

pusss.

blinded by the stars





goodmorning sweethearts! Här kommer lite bilder på mammas fina blommor som jag tog igår. Idag ska jag först iväg och träffa lilja inne i stan för att gå på en marknad som ska enligt information ha en del second hand sedan drar det vidare till nynäsfestivalen där vi bland annat ska se Super Hot Giant Aliens. Det kommer bli grymt. Kameran ska med så förhoppningsvis kommer det lite fina bilder imorgon. Hoppas ni också får en grym lördag. puss

cupcake



jag måste bara visa er min älskade cupcake skål som jag köpte på någon marknad, någonstans, någon gång. ytterst fin och lyser upp nattuksbordet mycket bra!

time to sleep





ungefär såhär såg det ut när jag skulle somna igår, mysigt på hög nivå. nu ska mamma och jag äta glass och fira att det är helg! hihihihi ♥

i loved you for a very long time



här kommer gamla bilder på mig och emma från förra sommaren, känns som en evighet sedan.

Idag har jag pluggat på någolunda bra faktiskt, förutom på franskan där vi förväntades prata flytande franska i 40 minuter vilket kändes lite jobbigt för det är faktiskt inte mänskligt att vara så duktig. Sista delen av kvällen ska jag ägna åt att läsa och äta banan vilket känns spontant och trevligt.

puss


åh, vad jag längtar tillbaka.



åh, vad jag längtar tillbaka till västkusten. till capris fina klippor och mysiga solnedgångar. till göteborg, wasa och emilia och att räkna gravida kvinnor. åh vad jag saknar sommaren.

idag spöregnade det i stort sett hela dagen. det kändes inte bra, det kändes som höst.

you loved me until you found something better




tisdag kväll, det känns lagom fint det. dagen har spenderats med ännu mer plugg men jag måste erkänna att jag känner mig ganska duktig. imorgon blir det ännu en plugg dejt med helene vilket känns riktigt mysigt.

det känns i luften att hösten är på väg och jag har inte ångest som jag brukar ha, hösten känns mysig.

sov sött, puss <3

.




jag måste sluta tänka så mycket .


heartbeat





Eftermiddagen och kvällen har tillbringats med finaste helene. Vi har plugga och ätit choklad. Sedan har vi också spelat piano och gitarr vilket var riktigt trevligt. Nu sitter jag och funderar på att hoppa in i duschen men jag skjuter nog upp det några minuter till. hihi, puss.



if you came back soon





här kommer ett gäng fina bilder som jag har tagit idag, linnea fick agera modell. puss ♥

pussar






detta får sammanfatta min kväll. först träning med älskade laget och sedan följde jag med fina linnea hem och vi skuttade runt lite på gräsmattan som vi brukar. en bildbomb med mycket fina bilder på linnea jag tog idag kommer snarast.

puss.

you and me four o'clock



typ en festival var väldigt trevligt, dock åkte jag hem ganska tidigt på grund av orolig mamma. imorgon blir det dock längre för då spelar the one and only timo räisänen, och så super hot giant aliens såklart.

puss

i'll trade away the stars and moon





saknar det sena kvällarna i göteborg när jag skuttade runt i dessa fina gummistövlar i regnet längs avenyn. tyvärr är dessa gummistövlar inte mina och tyvärr hittar jag inga andra som kan få följa med mig hem från stan vilket känns lite problematiskt.

ikväll är det typ en festival som gäller och jag ska rocka järnet, puss ♥

all of the days and nights we left behind




(fler bilder från västkusten)

Idag har jag varit i stockholm med lilja och mamma. Första gången någonsin jag bara har köpt tunna strumpbyxor från hm under en shoppingtur i stockholm. Känns allmänt skumt att inte ha massor av nya fina kläder att packa upp, men jag hittade ingenting jag kände att jag ville ha så tyvärr. Vi strosade också runt i gamla stan och gick till ben and jerry's caféet!

Imorgon är sista sommarlovsdagen och jag hoppas på fint väder så man hinner sola och bada innan skolan börjar igen. Det känns helt okej men tråkigt att sommaren är slut. Men jag tror att det är dax att inse det nu.

pusss

belive me, it's true




Nu är jag hemma från västkusten där jag har spenderat de senaste två veckorna. Jag har massor av fina bilder att visa er men tar dom lite i taget. Jag har i alla fall haft det jätte bra, kollat på fina solnedgångar och myst med mera.

Nu ska jag ta och dricka upp det sista av mitt kaffe och fortsätta måla mina galgar som jag förövrigt håller på och målar om från fula träfärgade till vita (jag fattar inte vad jag har gett mig in på, jag lär vara klar till nästa midsommar).

pussss.


RSS 2.0