ocean

Tumblr_kwylpckzmr1qa1ae2o1_500_large 

Dagarna rullar förbi med storm och nu är det inte så jätte lång tid kvar tills snön smälter bort och vi får se en liten glymt av våren. Den här veckan har gått bra, vi har börjat med vårat musikprojekt i skolan. Det går både bra och dåligt. Men för det mesta bra. Det är tur att man har så bra vänner som står ut med mig även om jag skriker åt dom att hålla käften stup i kvarten. haha!

Nu blir det kladdkaksbak, mums!

Hjälp till och skänka pengar till rädda barnen så att dom kan hjälpa flera hungersvältande och hemlösa barn i Haiti. Bara en tia kan göra mycket! Snälla hjälp till, jag gjorde det!

Skicka ett sms till 72950
10KATASTROF (10 kr
KATASTROF (50 kr)
HAITI200 (200 kr)


till dig från mig



Hejhej, hoppas allt är bra med er! Allt är bra med mig i alla fall. Helgen har varit riktigt bra även om jag mest har tagit det lugnt. Men nu är jag taggad för en ny skolvecka i alla fall! Idag åkte vi skridskor på gympan. Det gick ganska bra. Även om jag ramlade ett antal gånger. Efter det gick jag ner till stan för att leta efter en ny bikini. Skulle vilja ha en innan vi ska åka och bada med skolan. Men det finns inga i någon affär alls. Sjukt konstigt. Visst det är vinter men man kanske ska åka utomlands och behöver en. Haha! kram.

sugar

Tumblr_kwbc5as53g1qardkpo1_500_large 
weheartit.com

Mitt liv går ständigt upp och ner, idag upp. Även om jag inte ska göra något speciellt. Första skolveckan har varit riktigt bra. Det har faktiskt varit kul att plugga. Ekonomi har jag pluggat med mest, himlans roligt tycker jag. Jag är väll den enda i världen som tycker det. Nu ska jag följa med och handla. kram


before the sun goes down



Just nu känner jag ett sorts lyckorus åka igenom kroppen för tillfället. Skolan går faktiskt mycket bra, det känns som det kommer bli en bra termin. Och jag lyssnar på massor bra musik och äter goda saker. Tillexempel en hejdundrans massa kiwis. Det är mums! Men jag tror det igentligen är dom fina vännerna som gör en så lycklig. Speciellt när man har så fina som jag har. Nu ska jag och mamma ut på en liten promenad sen blir det semlor idag igen! ♥

2010

1. Spara minst 200 kr på mitt sparkonto varje månad
2. Sy massor av egna kläder
3. Lära mig spela hela river flows in you på piano
4. Fotografera mera!
5. Gå på en konsert av något slag
6. Vara duktigar i skolan, kvalité ska det vara.
7. Äta massor av frukt
8. Försöka hitta ett sommarjobb några veckor på sommar
9. Välja inrikting och skola inför gymnasiet
10. Skriva brev till fina människor
11. Fylla 15
12. Läsa Håkan Helltröm boken

(bättre sent än aldrig, saker jag vill hinna ha gjort innan 2010 är slut)

you are beautiful

Tumblr_kq1nq9k6dl1qzy5cxo1_500_large 
weheartit.com

Första dagen i skolan, otroligt skönt! Tro det eller ej men idag var det kul att plugga. Tur att jag har den här motivationen just nu, den behövs för att klara av dom höga målen jag har den här terminen! Men jag kommer klara av det, det vet jag.

Nu ska jag kolla på tv och sen blir det årets första semla!

mums




Jag gjorde en smothie idag av banan, kiwi och annanas! Så himla gott. Sov ju över tillsammans med lite kompisar i natt. Eller vi sov kanske inte så jätte mycket, haha! Men det hör ju till. Det var i alla fall otroligt mysigt! Imorgon börjar jag skolan igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten igen eller vad man ska säga. Har saknat många fina kompisar under lovet som det ska bli underbart att träffa igen!

Jag får gå och lägga mig tidigt ikväll, om jag inte ska somna i skolan! ♥

heartbeat



Åh, jag vet. Jag lägger upp bilder som jag tog i sommras hela tiden. Men sommaren är en så mycket mysigare årstid än vintern. Jag tappar helt lusten för att gå ut och fotografera på vintern! Jag vet inte varför.

Imorgon ska jag sova över hemma hos en tjej i mitt cheerleadinglag tillsammans med alla i laget. Det ska bli super mysigt! Sen på måndag börjar skolan igen. Ska bli skönt att komma tillbaka igen, det har varit ett långt lov och jag saknar mina vänner! Pluggandet saknar jag dock inte.

Jag håller föresten på att sy en klänning, men efter att jag har haft av 3 st symaskinsnålar tappade jag sylusten på något sett. Jag väntar tills mamma kommer hem och räddar mig! Men ´jag har ärligt talat inte så mycket kvar på den så jag blir nog klar i helgen.

kram ♥

världens finaste pojke


free fallin



utvecklingssamtal

4246934525_e7d697a2cf_large

weheartit.com

Nu ska jag iväg på utvecklingsamtal, men jag börjar ju inte först nästa måndag så jag har några dagar kvar att ta det lugnt på. Satsar högt den här terminen så måste plugga ordentligt! Innan utveckingssamtalet ska jag gå lite ärenden på stan.

Wish me luck! ♥

du är det finaste jag vet







Vilken tur att man har en sån fin vän, ♥

river flows in you

http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k

Kämpar med att lära mig denna fantasktiska låt på piano, kan väll bara säga att det går sådär.

a change in the weather

Tumblr_kvkgz0dqcy1qzcapto1_500_large 
Strawberry-heart_large 
Tumblr_kvbmgx97s21qzoozmo1_500_large

http://weheartit.com


januari 2010



Den enda månaden jag gillar på vintern är december. Ja, och det kanske ni alla förstår att det är för det mesta för julen och nyår. Visst jag älskar att åka pulka och att sitta ute och dricka varmchoklad men sommaren är underbar.

Och jag längtar ju inte direkt mindre för att jag sitter och kollar på alla bilder från i sommras det positiva är ju att det bara är ungefär ett halv år kvar till sommarn. Fast ett halvt år är en evighet ♥.

2009



Tack fina människor för det här året!

RSS 2.0