ocean





Kommer ni ihåg när man kunde gå ut utan att behöva ha på sig strumpbyxor?
Jaja, nu är det i alla fall snart december och julen är inte så tokig den heller.

Ha en mysig lördagskväll!

long time ago




paris i somras

det var ett tag sen jag skrev nu.. har haft fullt upp med skolan och annat. har precis försökt lära mig att spela a drop in the ocean på piano. min favoritlåt just nu, så himla fin. nu ska jag baka lussekatter, första advent imorgon! mysigt.
på måndag åker jag till gamleby med skolan vilket ska bli sjukt roligt! kram


jeudi



Nu har jag nöjet att meddela att det bara är 1 månad och 5 dagar kvar till självaste julafton. Jag ska vara ärlig och säga att jag redan har skrivit önskelista och köpt första julklappen.

Idag tog jag influensa sprutan, så min arm känns lite bort domnad men annars mår jag finfint! Det gjorde inte så fasligt ont. Jag har super mycket att göra nu dom sista veckorna innan Gamleby och jullov. Men det är bara att plugga på och vara glad.


fina vänner ♥



Jag har haft en mycket fin vecka tillsammans med mina vänner i Saltsjöbaden, nu är det tillbaka till skolan som gäller, fast först en välförkänad helg. Vilket inte känns helt fel! ♥




Du är ljuset i mina ögon.





Den första snön ligger på marken men endå kollar jag tillbaka på gamla sommarbilder.

Nästa vecka ska jag åka iväg med en fin grupp människor till KNC (kunskapskolans naturvetenskapliga centrum) med skolan. Jag längtar mycket!


höstvindar





Nu var det november, tiden går snabbt. Inte långt kvar till jul är det heller, snart får vi se små tomtar i trädgårdarna och adventsljusstakar i fönstrerna. Jag måste erkänna att jag längtar lite! Men nu ska jag fokusera på det lilla som är kvar av hösten med alla vackra löv och färger. ♥

RSS 2.0