tempot av våra hjärtans slag






festival och frihet

Denna eftermiddag sitter jag och lyssnar på livekonserter av Håkan Hellström och bara dör av längtan till festivaler, sommar och bara ben. Igår kväll bokade jag en biljett till hultsfredsfestivalen och jag är så peppad peppad peppad! Jag längtar efter att känna alla dom där känslorna som bara dom som stått längst fram på konserter känner till. Alla stenar som, i alla fall för ett par timmar, totalt lättar från hjärtat och flyger iväg med sommarens svala vindar. Att kunna varenda litet ord i varenda låt på Håkan Hellströms konserter, dansa gärnet till tonerna av Mando Diao, bli uppdragen ur folkhav av livvakter under The Strokes och bli förstummad över hur cool Ola Salo är under en av The Arks sista konserter. Allt det där som hör till. Saknar den där totala lyckan. Men om ett par månader är det dags igen och jag kan knappt bärga mig.

Är det någon där ute i cybervärlden som också ska till Hultan?

l'amour de la nourriture




Tofu med grillade grönsaker + frukt med kokos & mangosås = kärlek för magen

Idag är det onsdag och jag har på mig en av mina finaste klänningar, it's gonna be a good day! 

sara x3





Igår hade jag sådan överskottsenergi att jag och emma fick bege oss ut på en promenad. Idag har jag gått en sväng på stan och klinkat gitarr så att jag fått blåsor på fingrarna. Annars klickar jag mest runt på inspirerande klädhemsidor och drömmer mig bort om skolavslutningsklänningar samt läser one day och dricker te på altanen. Livet är allt fint va! Trevlig helg önskar sara x3

lanzarote










Hallå! Här kommer ytterligare en dos med bilder, hoppas ni inte har tröttnat för det kommer en hel del till!

Efter ett morgonsträningspass, en lång skoldag, utvecklingssamtal samt läxläsning är jag värd lite grey's anatomy och te! God kväll.

Madeira, une autre fois





Godmorgon! Jag låter Madeira bilderna tala för sig själv.

Idag ska jag möta upp bästa Helene och Lilja för en fika på stan. Ikväll blir det biomys med lova!
Nu: Brunch!

quand le soleil brille et je suis heureuse










10 favoriter:
♥ franska filmer som är sådär fantastiskt fina och mystiska
♥ äppelbitar med hallon och kokos till frukost
♥ träffa finaste vännerna
♥ att sy drömplaggen man alltid velat ha
♥ framtidsdrömmar
♥ pluggfria helger
♥ att vinterjackan är instuvad i garderoben, nu är det vårjacka som gäller
♥ roliga besked via telefon där man måste anstränga sig för att inte skrika ut "JAAAAAAA!" vid fel tillfällen
♥ fina skrivböcker
♥ resor ut i världen


la vie en ville à Madeira







ett litet lass med bilder från underbara Madeira. så himla himla fint. 

Idag myser jag in helgen med bildredigering, fransk 50-tals musik och äppelbitar. Hade inte velat ha det på något annat sätt, pussar.

You should not hesitate to raise the stakes




Idag är det onsdag! Jag har våriga kläder på mig, ska ha samhällsredovisning i form av världens roligaste film som jag och lova har knåpat ihop och så blir det restaurangbesök ikväll för att fira en nybliven 50 åring! Ha en fin onsdag, puss!


distance from my mind





den tolfte mars och det är redan vår. herregud vad tiden går fort.

Idag har jag fått världens bästa nyheter via telefon och nu är jag så himla glad! Jag har nämligen fått sommarjobb! Firas med biskvier och mys ikväll. PUSS <3

i feel sure, i've been here before

 





Kände att det äntligen var dags att tillägna ett helt inlägg åt en av världens godaste saker, frukt. Ni förstår säkert att jag trivdes som handen i handsken på La boqeuria där all frukt ovan gick att köpa. namnamnam

miss froggy



Hej kära vänner! Ovan ser ni mitt resultat av timmar med pyssel i köket. Jag skulle bli ytterst glad om ni kunde gå in HÄR! och lämna en röst på min cupcake. Vill så gärna vinna!

Tack på förhand och ha en fin dag, puss! ♥

barcelona












Här kommer en första drös bilder från andra dagen på mitt äventyr, denna dag i Barcelona. Jag är haft ett jättefint lov och har nu landat på svensk mark med nya upplevelser i bagaget. Hoppas ni har haft det lika bra.

puss

RSS 2.0