ett stycke clownshorts

 
Jag springer mest runt i mina nya randiga shorts, jobbar, bakar morotskaka, packar, träffas bästa lilja och längtar tills på onsdag då jag har fem dagars semester och en resa till västkusten framför mig.
 

you were made to meet you maker

I torsdags och fredags var både jag och lova lediga (!), så vi begav oss till Stockholm.
 
Vi började med frukost på tåget. Överambitiösa jag hade självklart gått upp halv sju på morgonen för att steka amerikanska pannkakor som jag åt med keso och världens godaste fruktsallad . Vad gör man inte?
 
Peppad lova.
 
Väl framme i Stokholm begav vi oss, efter ett par timmars shopping till Gröna Lund.
 
Ååh, det var så himla roligt. Åkte i stort sätt allt och skrattade mest hela tiden. Och så blev jag bjuden på glass för att jag vågade åka Insane.
 
På kvällen begav vi oss hem till Östermalm för att sova.
 
På morgonen, innan det var dags att ta tåget hem satte vi oss i Humlegården och åt vattenmelon och fralla till frukost. Bästa sättet att börja en morgon på. ♥

the world just chewed her up, and spat her out

 
För någon vecka sedan började jag odla lite frön i mitt fina växthus i miniformat som lyckligtvis redan har börjat gro. Så himla roligt att se någonting växa mer och mer för varje dag. Nu är det dags för laxpasta och sedan veckans jobbigaste jobbpass, är det onsdag så är det.
 

bon voyage

 
I dag skiner äntligen solen, tack och lov. Annars ligger jag och mest drömmer mig bort om framtida resmål. Vill åka överallt. Vart skulle ni åka om ni var mig?

throw the hard feelings out the window and start living your damn life

 
Idag har jag namnsdag så jag mötte upp min fina helene (okej, kanske inte bara därför hehehe). Efter en sväng på stan som genererade i fyndande av ett par skor slog vi oss ner i grippeparken med godaste tonfisksalladen och kladdkaka. Så himla fint med en vän man kan prata med allt om. Efter ett fem timmars arbetspass sitter jag nu här med världens ryggont, men trots detta mår jag lite bättre i hjärtat än i morse. ♥

salut, comment ça va?

 
Ett litet hej kommer lastat. Nu ska jag sticka iväg för att mysa med helene innan det är dags att börja jobba. Ha en fin dag, puss! ♥

les fleurs sont beau

 
Spenderat dagen med skrivjobb och en halv timmes solning i ett annars mulet Nyköping. Annars har jag ätit pannkaksmiddag och spontant kvällsbadat på Jogersö. Är så rastlös och ressugen att jag håller på att spricka. Tur att det blir en visit till västkusten innan sommaren är över.

instagram

Nu har jag haft instagram i ungefär en månad och såhär ser det ut:
 
1. Hultsfredsplansch som numera sitter uppe på min dörr. 2. Peace & Love. 3. Godaste salladslunchen som jag och Helene knåpade ihop.
 
3. Fina Lova i egen hög person. 4. Godaste italienska glassen. 5. Wayneslunch med bästa syster i Norrköping häromdagen.
 
6. Kvällsmys med äppelklyftor. 7. Mitt fina miniväxthus där jag får utlopp för lite kreativitet och rastlöshet. 8. Piren en sommarkväll.
 
9. Jobbfika. 10. Nattliga drömmar 11. Kvällspromenad med The Kooks i öronen.
 
för er som vill följa mig heter jag: sarajandel

Lova

 
Idag har jag:
♥ jobbat i sex timmar.
♥ kollat på film.
♥ gjort egen rabarbersaft.
♥ fått godaste pastagratängen till middag gjord av emma.
♥ drömt mig bort om framtiden.
♥ cyklat i solsken.
 

hela livet var ett disco

 
Här ovan har vi min torsdag och fredag ,då jag befann mig i Stockholm, i bilder. Om några år, när jag har tagit studenten, vill jag så himla gärna flytta just dit. ♥

I struggle to find any truth in your lies

 
finare än såhär kan det inte bli
 
Nu är det dags för mig att dela med mig av min bästa spelningslista genom tiderna. Den innehåller allting jag för tillfället lyssnar på.
 
Vilken musik fyller era öron just nu vänner? Blir så himla glad om ni har någon fin spotifylista att dela med er av till mig. ♥

Slipping in and out of time

 
Premiärbesökte Femöre igår med mamma. Så himla fint.

shine on

 
Blev sådär spontant rastlös för några timmar sedan och bestämde mig för att jag behövde lite helenemys. Så vi har ätit glass i hamnen och vandrat på piren för första gången i år. Helt galet att det är den nionde juli och jag varken har premiärbadat eller fått några hundra procentiga sommarkänslor. Tur i alla fall att man har så fina människor att spendera dagarna med. ♥

For goodness sake, let us be young.

 
I dag är det fredag och jag är ledig. Sushilunch och slappande står på schemat. Synd bara att solen inte skiner. Ha en fin dag, puss!

seaside

 
I går var jag ledig så jag vaknade upp hos Lova, cyklade hem i strålande solsken för att sedan spendera hela dagen i en solstol i trädgården med p3 och Emma Wiklunds sommarprat i P1 i öronen. På kvällen var mamma, Emma och jag på utflykt till Vivesta för att sola och ha picknick. Såhär fint var det. I dag ska jag jobba, äta glass med bästa Lovs och sedan ska hon sova hos mig. Bästa onsdagen. ♥

colours

 
Här får ni gårdagen ur ett matperspektiv. Jag och Helene åt quornfilésallad till lunch och sedan jordgubbar direkt plockade ur landet till efterrätt. Godaste.

it's a hard life to live so live it well

 
Ett stycke bilder från min och Helenes promenad idag. Om man tänker bort blåsten så var det riktigt fint väder. Gosehelene ♥.

RSS 2.0